Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Olen Mäkiniityn Tarja. Asun perheeni kanssa Pöytyällä, mieheni sukutilalla. Työhuoneeni sijaitsee kodissamme. Aiemmalta koulutukseltani olen sairaanhoitaja. Artesaaniksi valmistuin kesäkuussa 2021.

Olen aina harrastanut erilaisia käsitöitä kuten neulomista ja virkkaamista. Ompelu ei kuitenkaan ollut aiemmin yhtään minun juttuni. Äitini olisi ostanut minulle aikoinaan ompelukoneen, mutta totesin etten tarvitse. Siskoni ompelisi, jos jotain tarvitsisin. Opiskellessani artesaaniksi ompelu aloitettiin alkeista, jolloin minäkin täysin kokemattomana sain siihen hyvät opit ja innostuin ompelusta. Aiemmin olin neulonut ja virkannut laukkuja, joten oppimisen myötä tuli myös kiinnostus laukkujen ompeluun erilaisista materiaaleista. Opiskelin myös kangaspuilla kudontaa ja neulekoneella neulomista eli myös niistä löytyy osaamista.

Peuran- ja hirvennahkaan innostus tuli toisen harrastukseni – metsästyksen – kautta. Olen ollut oman seurani Loukonkulman jahdin peuraporukassa nyt kaksi kautta. Halusin opiskellessani valmistaa itselleni uuden aselaukun hirven- ja peurannahasta, johon halusin valmistaa myös sisävuoren itse. Tein vuoren paikallisen Rintalan tilan villalangoista neulekoneella. Neuloin ison kankaan, jonka huovutin pesukoneessa. Näin sain valmistettua itselleni aselaukun, jonka isoimmat materiaalit oli valmistettu täysin luonnonmateriaaleista. Ihastuin peuran- ja hirvennahkaan ja ajatukseen siitä, että koko riistaeläin pystyttäisiin hyödyntämään. Kiinnostuksia tuotteisiin tuli myös muilta, joten lähdin tekemään tuotekehittelyä ja perustamaan omaa yritystä.

Tuotteiden valmistuksen lisäksi otan myös tilaustöitä vastaan, joten ota rohkeasti yhteyttä!